Mie Heinfelt

 

Ledelsesrådgivning – Ledelsesudvikling – Organisationsudvikling

Om mig

I min rådgivning trækker jeg på mine mange års erfaring som leder. Jeg har været leder på alle organisationsniveauer fra mellemleder over chef til vicedirektør og direktør. Jeg har indgået i en lang række ledelsesgrupper, ligesom jeg selv har ledet ledergrupper og refereret til både chefer, direktører og bestyrelse.
Jeg har ledelseserfaring fra både den offentlige og den private sektor og bidrager derfor med samlet +15 års ledelseserfaring fra egen praksis.
Derudover har jeg flere års erfaring med rådgivning af ledere og udvikling af organisationer som konsulent, hvilket betyder, at min rådgivning og mine forløb tilrettes netop dig og jer. Hver leder er sin egen og hver ledelsesgruppe og organisation ligeså, så mine forløb er altid skræddersyede til netop din eller jeres problemstilling.
Udover mit konsulentvirke er jeg censor på Diplom i Ledelse samt bestyrelsesmedlem – se mit CV på LinkedIn her.

rådgivning af ledere